SENČILA

Tudi za senčila poskrbimo mi, Vi se samo odločite ali Vam bolj ustrezajo rolete ali žaluzije, fiksni ali rolo komarniki, vratni komarnik, drsni ali plise. Vse to se dogovorite s komercialistom ob izmeri oken in vhodnih vrat.

Smo prodajni zastopniki podjetja Roletarstvo Medle d.o.o. in Senčila Medle d.o.o., ki se ponašata z dolgoletno tradicijo izdelovanja rolet, žaluzij in ostalih senčil ter z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo.

ROLETE

Rolete so senčila, ki nam omogočajo zaščito z zunanje strani pred različnimi zunanjimi vplivi in nezaželjenimi pogledi. Z njimi dosežemo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nam nudijo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo. Glede na situacijo in Vaše želje, Vam bomo svetovali katere rolete so primerne za Vaš dom:

ZUNANJE ŽALUZIJE

Zunanje žaluzije so senčila, ki so primerne za vgradnjo tako na poslovne kot tudi stanovanjske objekte.

Razlikujejo se glede na vrsto lamel, načinom vgradnje, načinom upravljanja ter različnimi izvedbami. Detajle si lahko pogledate na tej povezavi in nas pokličete za svetovanje.

NOTRANJE ŽALUZIJE

Notranje žaluzije so univerzalna rešitev za vsak prostor, zato ostajajo daleč najbolj uporabljeno in najcenejše senčilo. Več si poglejte na tej povezavi in nas pokličite za svetovanje.

NOTRANJI ROLO

Notranji rolo je zaradi neskončne izbire tkanin in predvsem zaradi uporabnosti popolna izbira za senčenje in dekoracijo vseh notranjih prostorov. Na voljo je več izvedb, ki jih med seboj razlikujemo glede na obliko, dimenzije, materiale in način montaže. Več si poglejte na tej povezavi in nas pokličite za svetovanje.

PLISE ZAVESE

»Senca točno tam, kjer jo potrebuješ« – tako opišejo izdelek v podjetju Senčila Medle d.o.o..

Plise senčila so izvrsten sistem senčenja, primeren za vse vrste okenskih odprtin, strešna okna ali za odprtine nepravilnih oblik. Senčilo v obliki harmonike se montira direktno na površino stekla in nas tako ne ovira pri odpiranju in zapiranju oken. Več si poglejte na tej povezavi in nas pokličite za svetovanje.

ZUNANJI ROLO

Screen senčila so edinstveno senčilo, s katerimi istočasno senčimo ali zračimo prostor, preprečujemo segrevanje prostora in smo obenem zaščiteni pred vdorom insektov. Omogočajo nam zasebnost pred zunanjimi pogledi v prostor, obenem pa ohranjajo zunanjo svetlobo. Pozimi nam s svojim izolativnim učinkom segrevajo prostor, poleti pa nam omogočajo prijetnejšo klimo v prostoru. Več si poglejte na tej povezavi in nas pokličite za svetovanje.